1. Teams ja kokoukset

1.1. Kokoukseen liittyminen sähköpostista tai kalenterista

Avaa sähköpostisi ja valitse sieltä joko kokouskutsu sähköpostista tai siirry kalenteriisi ja avaa kalenterimerkintä tuplaklikkaamalla

 

liittyminen

Voit liittyä kokoukseen klikkaamalla Liity Teams -kokoukseen linkkiä. Tai jos käytössäsi on Teams voit myös klikata työkaluriviltä Liity Teams kokoukseen painiketta. Mikäli kutsun lähettäjällä on käytössä lisäpalvelu, voit myös soittaa kokoukseen puhelimella.

 

sovellu ja selain

Jos koneellesi on asennettu Teams-sovellus ja sovellus on käynnissä, pitäisi kokouksen automaattisesti avautua sovellukseen. Jos sovellusta ei ole, tai se ei toimi oikein, lähtee kokous avautumaan selaimeen. Jos kokous avautui Teams- sovellukseen, voit hypätä seuraavan sivun ylitse.

selain

Jos kokouksesi avautui selaimeen, voit valita kolmesta vaihtoehdosta: Käynnistä sovelluksessa (jos asennettu), käynnistä kokous verkossa tai lataa sovellus jonka jälkeen voit käynnistää kokouksen sillä.

 

sovellus

Seuraavaksi vuorossa on varsinainen kokoukseen liittyminen. Tunnistat onnistuneen valmistelun siitä, että ruudullasi on jokin seuraavista näkymistä.